Ads

Ashley Carrigan: Árnyjátékos

A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Ashley Carrigan: Árnyjátékos című regényét az idei könyvhétre. A történet nem véletlenül kapta meg a Rázós könyvek besorolást, jó adag erotikával fűszerezett, izgalmas, kalandos történet vár az olvasókra. Hét állomásos blogturnéra indulunk, ahol elolvashatod a különböző véleményeket a könyvről és egy interjút a szerzővel. Ha velünk játszol,  esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Ashley Carrigan


Árnyjátékos

Kiadó: Könyvmolyképző
Besorolás/műfaj: felnőtt
Megjelenés ideje: 2017.
Oldalszám: 272 
Megtetszett? Megrendelheted itt!
Pont: 5/5
Szeress, ​ha mersz!
Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között.
Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…
Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját.
Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba sodródik, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót. Főként, ha életben akarnak maradni.
Vajon ki kicsoda? Lehet Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy?
Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal.
Kételyek, váratlan szövetségek, árulás, hűség és szenvedély…
Ez adja a vérbeli romantikus-erotikus maffiaregény esszenciáját, hogy kellően bizsergető élményt nyújtson.
Élvezd ki!

Eredetileg nem szerettem volna elolvasni a könyvet, valahogy nem fogott meg rögtön a fülszövege. Talán mondhatni a fülszöveggel nem kaptam kedvet. Nem baj, Kelly azt mondta jó és végül semmihez nem volt kedvem, ilyenkor minden mindegy és elkezdtem olvasni s utána rettentő nagy meglepetés ért. Tetszett Ashley Carrigan előzőleg olvasott könyve, de ez elejétől teljesen más kategóriába esik. Olvasva döbbentem rá, hogy ez valami marha jó.


Gillianról elsőre a kiélt gazdag nő képe jutott eszembe, aki megette kenyerének javát és élete megcsömörlött. Néhány kijelentése után körvonalazódott, valójában egyáltalán nem igaz, félelemben él, minden percét belső félelme issza át és nem mert kilépni megszokott kemény férfiakkal körülvett világából, sokkal inkább él férje árnyékában amíg lehet, így talán még nem esik bántódása.
Az állóvizet Nick kavarja fel megjelenésével, escort fiúként Gillian megpróbálja vele leküzdeni a férje után maradt gátakat és újrakezdeni másokkal a kapcsolatokat. Nickkel valami minden igyekezet ellenére kialakul, de vajon mi?

A történet teljesen lebilincselt, nem csupán a két főhősről szól a könyv, hanem a mellékszereplőket ugyanilyen fontosnak éreztem. Másik két férfi érzelme szintén előtérbe kerül, akiket a történet folyamán megkedveltem. Amikor női karakterek váltani szeretnének és menekülnek valakihez, sokszor nem értem meg, nem tűnik logikusnak sok esetben, ám Gillian esetében pont ez a mozzanat tűnt logikusnak, teljesen átéreztem az ő szerepének milyen fontosak ezek a gesztusok, bizalom, szeretet és a hazugság nélküli élet. 


Ha ezt a romantikus női szálat nem veszem figyelembe, maga a történet izgalmas. Szeretem a kicsit sötétebb, tartalmas kissé erotikus könyveket, ahol maffiózó valamelyik főszereplő, esetleg aki neki tudna segíteni. Egy időben kifejezetten ilyen könyvekre buktam, mostanra sajnos legtöbbet olvastam és néha napján előkapom őket. Az árnyjátékost pont ebbe a maffiás, erősebb kutya ugat, kissé romantikus vonalba sorolnám - itthon nem tudok a mob romance kategóriára jó szót. Izgalmas hajtóvadászat, lövöldözés és minden amit egy ilyen könyvtől elvárok. A kezdeti félelmemből végül nagy szerelem lett. 

összességében izgalmas, lenyűgöző, karakterileg kiváló könyv és nagyon lebilincselő. Mindenkinek erősen ajánlom, aki szerette a Paper Swan - Papírhattyú, Killing Sarait - Megölni Sarait és Sempre - Mindörökké könyvet. Ha ezeket szeretted, akkor okvetlen olvasd el az Árnyjátékost, pont ugyanaz a kategória és nem fogsz csalódni. 
Ha nem olvastad őket, akkor sincs baj, ha kedveled a pörgős, kissé maffiás hangulatú romantikus témát, akkor vedd a kezedbe a könyvet és kezd el, hidd el nem fogsz csalódni! Remek könyv!

Nyereményjáték:

Ashley Carrigan könyveinek borítóiból válogattunk a játékhoz. Egy-egy részlet alapján kell kiderítenetek a könyvek címét, és beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.  
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.




Blogturné Állomáslista:

06.12 Insane Life
06.18 Dreamworld


06.18 Dreamworld
SHARE

Rólam

Sziasztok! Toffy vagyok, ennek a blognak az írója. Bátran kérdezhettek és amint tudok válaszolok. A blog mellett számtalan hobbim van és természetesen egy munkahelyem is van, mai über szuper hipertitkos. Na jó azért annyira nem. :D

  • Pinterest
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése